3D-printen-reperatie-warenhuis-strant

Tweede Paasdag: 3D print reparatie fabriek

Hoe we van repareren het nieuwe normaal maken
Kom naar de 3D print reparatie fabriek op Tweede Paasdag!

Heb je een kapot voorwerp waar je maar geen afscheid van kunt nemen? Een apparaat, een meubel, een vintage radio of een ander dagelijks gebruiksvoorwerp? Je wilt het echt niet weg doen, maar er is een onderdeel kapot en je weet niet hoe of waarmee je het moet vervangen? Dan hebben wij misschien de oplossing: 3D printen! Op Tweede Paasdag is Mischa van 3Dtechroom in Warenhuis Strant om jouw kapotte onderdeel te printen. Jouw waardevolle artikel kan op die manier een tweede leven krijgen. 

3D print reparatie fabriek: live 3D-printing
We noemen het de 3D print reparatie fabriek: een uniek event waarbij we van repareren het nieuwe normaal maken. Door je item te laten repareren, reduceer je afval, waardoor de druk op het milieu aanzienlijk minder wordt. Weggooien en opnieuw aanschaffen is misschien snel, maar we maken repareren met dit event ook heel makkelijk voor je. 

Stel je voor dat je je geliefde vintage radio weer kunt gebruiken omdat dat ene afgebroken knopje weer opnieuw geprint kan worden.

Met gebruik van biologisch afbreekpaar PLA (plastic) dat uit de 3D-printer komt om jouw nieuwe onderdeel te printen, ben je volledig milieuvriendelijk bezig. Goed voor jouw portemonnee en onze gezamenlijke planeet.

Voorbeelden van kapotte/beschadigde onderdelen of nieuwe items zijn: een afgebroken dop van een waterfles, een beschadigde knop van een vintage radio, een handgreep, klemmetjes, clipjes, onderdelen van een fiets, auto, motor, meubel, anti-wip doppen voor onder een stoel, uitzetijzers voor een raam, ophanger voor de speaker, houder voor de tablet/telefoon, douchehouder voor scheermesje, kerstbalhaakjes en ga zo maar door.

Is er geen plek voor jou die dag om je onderdeel te laten printen? Geen enkel probleem, dan kun je een bestelling plaatsen bij Mischa om deze vervolgens thuis te laten bezorgen. Heb je alvast vragen? Mail dan naar: 3dtechroom@gmail.com