Algemene Voorwaarden en retour

Wanneer je een bestelling plaatst, vink je aan dat je de algemene voorwaarden van deze webshop hebt gelezen en dat je daarmee akkoord gaat. De volledige algemene voorwaarden kun je downloaden en lezen in dit pdf-bestand: algemene voorwaarden

Voor retourneren geldt het volgende:

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Warenhuis Strant geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen: info@warenhuisstrant.nl. We zullen vervolgens het betaalde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde en staat retour ontvangen is.

Wil je een product ruilen? Dat is geen probleem. Mail ons dan graag op info@warenhuisstrant.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.