Blog

3D-printen-reperatie-warenhuis-strant

Tweede Paasdag: 3D print reparatie fabriek

Kom naar de 3D print reparatie fabriek op Tweede Paasdag! Heb je een kapot voorwerp waar je maar geen afscheid van kunt nemen? Dan hebben wij misschien de oplossing: 3D printen. Op Tweede Paasdag is Mischa van 3Dtechroom in Warenhuis Strant om jouw kapotte onderdeel te printen.
workshop Japanse kunstvorm Kintsugi

Workshop Japanse kunstvorm Kintsugi

Dit voorjaar hebben we weer een paar leuke creatieve workshops op het programma op zondagmiddag. Leuk voor iedereen. Je hoeft er geen bijzondere vaardigheden of kennis voor te hebben. Gewoon een ongedwongen middag waarop je lekker bezig bent en ook nog met iets moois naar huis gaat. We beginnen nu met een heel speciale: een workshop Japanse kunstvorm Kintsugi door Erny Bloemen en Marjolein van den Bosch.
Warenhuis Strant Kerstmark Haren Oss

Kerstmarkt in Warenhuis Strant

Wat is er leuker dan de voorpret voor kerst? Op de Warenhuis Strant Kerstmarkt vind je alles om je huis in een heerlijke kerstsfeer te brengen, en om onder de boom te leggen. Handgemaakte cadeaus, kerstdecoratie, vintage&brocante en lekkernijen.
ecoprinten ecoprinting workshop jede viltwerk

Workshops op zondagmiddag

In oktober en november kun je je op zondagmiddagen creatief uitleven of geïnspireerd raken bij Warenhuis Strant. Onze verkopers geven demonstraties, lezingen en workshops. Van 'handletteren' tot kaarsen maken met kinderen. Hier vind je het volledige programma en hoe je je op kunt geven.
warenhuis strant hilde talstra artikel

Warenhuis Strant in de media

De afgelopen tijd waren we een aantal keer in de lokale en regionale media. Leuk om te zien hoe ons warenhuis zich in korte tijd ontwikkelt. Kijk in het laatste item maar eens hoe het er in maart nog uitzag. Ook sinds het laatste bezoek van Omroep Walraven is er alweer veel gebeurd. Ja, we worden langzaam volwassen. Tijd voor de landelijke media om af te reizen naar Haren, Noord-Brabant?

Op 7 mei gaan de deuren open

We weten zeker dat je het voelt op het moment dat je op 7 mei vanaf 10:00 een voet over de drempel zet bij Warenhuis Strant; de kracht van onze verkopers. Kleinschalig met oog voor kwaliteit en schoonheid. En voor duurzaamheid en circulariteit natuurlijk. Maar dat hoeven we niet steeds te zeggen, want dat spreekt bij Strant voor zich.

Warenhuis Strant: de make-over

“Jullie moeten nog wel veel doen!” Die zin hebben we de afgelopen maanden dikwijls gehoord uit de mond van bezoekers van onze winkel in wording. En inderdaad: het was een behoorlijke klus om de voormalige meubeltoonzaal Hanenberg om te toveren in Warenhuis Strant. Een paar vóór en na foto’s willen we jullie niet onthouden.
etuis-diana-van-dongens-koda

Diana van Dongen’s Koda

Als ik woonaccessoires, papier of prullen zie in een grote verscheidenheid aan kleuren, word ik blij. Niet één product met een veelkleurig motief, dat absoluut niet. Maar hetzelfde product in veel verschillende kleurschakeringen, daar maakt mijn hart een sprongetje van. Al zijn het doosjes met paperclips. Ik zou ze in alle kleuren van de regenboog willen hebben en er dan mee willen spelen door mooie combinaties te maken.

Foekje Fleur’s Bubble Buddy

Dat de Bubble Buddy in Warenhuis Strant te vinden is, is vanzelfsprekend. ”It ticks all the boxes”, zal ik maar zeggen. In de eerste plaats is het design van het zeepbakje simpelweg lief. Een zeepje op pootjes op je aanrecht, wie wil dat nou niet?