Blog

ecoprinten ecoprinting workshop jede viltwerk
warenhuis strant hilde talstra artikel

Op 7 mei gaan de deuren open

We weten zeker dat je het voelt op het moment dat je op 7 mei vanaf 10:00 een voet over de drempel zet bij Warenhuis Strant; de kracht van onze verkopers. Kleinschalig met oog voor kwaliteit en schoonheid. En voor duurzaamheid en circulariteit natuurlijk. Maar dat hoeven we niet steeds te zeggen, want dat spreekt bij Strant voor zich.

Warenhuis Strant: de make-over

“Jullie moeten nog wel veel doen!” Die zin hebben we de afgelopen maanden dikwijls gehoord uit de mond van bezoekers van onze winkel in wording. En inderdaad: het was een behoorlijke klus om de voormalige meubeltoonzaal Hanenberg om te toveren in Warenhuis Strant. Een paar vóór en na foto’s willen we jullie niet onthouden.
etuis-diana-van-dongens-koda

Diana van Dongen’s Koda

Als ik woonaccessoires, papier of prullen zie in een grote verscheidenheid aan kleuren, word ik blij. Niet één product met een veelkleurig motief, dat absoluut niet. Maar hetzelfde product in veel verschillende kleurschakeringen, daar maakt mijn hart een sprongetje van. Al zijn het doosjes met paperclips. Ik zou ze in alle kleuren van de regenboog willen hebben en er dan mee willen spelen door mooie combinaties te maken.

Foekje Fleur’s Bubble Buddy

Dat de Bubble Buddy in Warenhuis Strant te vinden is, is vanzelfsprekend. ”It ticks all the boxes”, zal ik maar zeggen. In de eerste plaats is het design van het zeepbakje simpelweg lief. Een zeepje op pootjes op je aanrecht, wie wil dat nou niet?