Blog

workshop kintsugi oss vrijgezellen feest

Creatieve workshop in Oss: aan de slag met Kintsugi

De workshop Kintsugi staat al langer op de creatieve kalender bij Warenhuis Strant in Haren bij Oss. Lees de gastblog van Atelier Emene.
vintage brocante festival tweede paasdag

Vintage en brocante festival op Tweede Paasdag

Op Tweede Paasdag is het traditie om naar de woonboulevard te gaan. Eerst in de file of rondjes rijden op de parkeerplaats. Dan lekker met z’n allen schuifelen door de gangpaden van IKEA of een andere grote meubelketen. Warenhuis Strant biedt een duurzamer en vooral vrolijker alternatief: een vintage en brocante festival! 
kerstroute-vintage-brocante-design-oss

9 & 10 december: Kerst Route met vintage, brocante en kunst

In het weekend van 9 & 10 december kun je heerlijk struinen in kerstsfeer in Megen, Haren en Dieden. ’t Megense Winkeltje, Warenhuis Strant en Casa Magus in het kerkje in Dieden hebben de handen ineen geslagen en bieden je een weekend vol vintage, brocante, kunst, handwerk en kado’s.
christmas-fair-kerstmarkt-warenhuis-strant

Christmas Fair in vintage en brocante sfeer

Op onze Christmas Fair vind je alles om je huis in een heerlijke kerstsfeer te brengen. En om onder de boom te leggen. Prachtige vintage, brocante en design voor in je interieur en op de kersttafel.
Sinterklaas-kerst-markt-warenhuis-strant

Sinterklaas en Kerst Cadeautjes Markt

Op zoek naar een uniek cadeautje voor pakjesavond of onder de kerstboom? Dan ben je bij onze Sinterklaas en Kerst Cadeautjes Markt op de juiste plek. Je vindt hier originele, handgemaakte en betaalbare cadeautjes waarmee je iedereen zal verrassen. 
workshop-kaarsen-maken-warenhuis-strant

Trots op ons workshop programma deze herfst

Dat onze winkel geen gewone winkel is, blijkt uit ons volle programma met workshops in oktober en november. Dat is allemaal te danken aan de enthousiaste verkopers in onze shop-in-shop. Op zaterdagen en zondagen in oktober en november is er voor ieder wat wils te doen. Zelfs voor kinderen hebben we nu leuke activiteiten, ook in de herfstvakantie.
3D-printen-reperatie-warenhuis-strant

Tweede Paasdag: 3D print reparatie fabriek

Kom naar de 3D print reparatie fabriek op Tweede Paasdag! Heb je een kapot voorwerp waar je maar geen afscheid van kunt nemen? Dan hebben wij misschien de oplossing: 3D printen. Op Tweede Paasdag is Mischa van 3Dtechroom in Warenhuis Strant om jouw kapotte onderdeel te printen.
workshop-Japanse kunstvorm-Kintsugi-Warenhuis-Strant

Workshop Japanse kunstvorm Kintsugi

Dit voorjaar hebben we weer een paar leuke creatieve workshops op het programma op zondagmiddag. Leuk voor iedereen. Je hoeft er geen bijzondere vaardigheden of kennis voor te hebben. Gewoon een ongedwongen middag waarop je lekker bezig bent en ook nog met iets moois naar huis gaat. We beginnen nu met een heel speciale: een workshop Japanse kunstvorm Kintsugi door Erny Bloemen en Marjolein van den Bosch.
sinterklaas-kerst-cadeau-markt-warenhuis-strant

Kerstmarkt in Warenhuis Strant

Wat is er leuker dan de voorpret voor kerst? Op de Warenhuis Strant Kerstmarkt vind je alles om je huis in een heerlijke kerstsfeer te brengen, en om onder de boom te leggen. Handgemaakte cadeaus, kerstdecoratie, vintage&brocante en lekkernijen.
ecoprinten ecoprinting workshop jede viltwerk

Workshops op zondagmiddag

In oktober en november kun je je op zondagmiddagen creatief uitleven of geïnspireerd raken bij Warenhuis Strant. Onze verkopers geven demonstraties, lezingen en workshops. Van 'handletteren' tot kaarsen maken met kinderen. Hier vind je het volledige programma en hoe je je op kunt geven.
warenhuis strant hilde talstra artikel

Warenhuis Strant in de media

De afgelopen tijd waren we een aantal keer in de lokale en regionale media. Leuk om te zien hoe ons warenhuis zich in korte tijd ontwikkelt. Kijk in het laatste item maar eens hoe het er in maart nog uitzag. Ook sinds het laatste bezoek van Omroep Walraven is er alweer veel gebeurd. Ja, we worden langzaam volwassen. Tijd voor de landelijke media om af te reizen naar Haren, Noord-Brabant?

Op 7 mei gaan de deuren open

We weten zeker dat je het voelt op het moment dat je op 7 mei vanaf 10:00 een voet over de drempel zet bij Warenhuis Strant; de kracht van onze verkopers. Kleinschalig met oog voor kwaliteit en schoonheid. En voor duurzaamheid en circulariteit natuurlijk. Maar dat hoeven we niet steeds te zeggen, want dat spreekt bij Strant voor zich.