Sinterklaas-kerst-markt-warenhuis-strant

Sinterklaas en Kerst Cadeautjes Markt

zaterdag en zondag 25 – 26 november 2023
10:00 – 17:00

Entree en parkeren: GRATIS
Lietingstraat 62, Haren bij Oss

Op zoek naar een uniek cadeautje voor pakjesavond of onder de kerstboom? Dan ben je bij onze Sinterklaas en Kerst Cadeautjes Markt op de juiste plek. Je vindt hier originele, handgemaakte en betaalbare cadeautjes waarmee je iedereen zal verrassen. 

Warenhuis Strant is een fijne shop-in-shop van wel 500m2 aan de dijk in Haren bij Oss. Hier vind je het beste van onze regio: wonen, eten, cadeaus.

Je koopt van ondernemers, makers en verzamelaars met hart voor lokaal en duurzaam. Vintage, brocante, design, handwerk, kunst, streek- en biologische producten. Tijdens de Sinterklaas en Kerst Cadeautjes Markt hebben we nóg meer kramen vol unieke presentjes dan normaal. Kom lekker struinen in een heerlijke december sfeer.

Entree en parkeren zijn gratis. Er is lekkere lunch en koffie met gebak te koop.

Tafel huren?

Prijs per tafel per dag: €15 inclusief 2 koffie en thee.
De tafels zijn ongeveer 150cm breed en 120cm diep.
Elektriciteit, indien nodig, inbegrepen.
Stuur ons graag een mail om te boeken. Omschrijf daarbij wat je wilt verkopen en stuur wat foto’s mee. Dan kijken wij of het in het concept past. 

Welke producten passen op de Warenhuis Strant Sinterklaas en Kerst Cadeautjes Markt?

Bij boeking van een tafel horen we graag wat je wilt verkopen. In Warenhuis Strant passen regionaal geproduceerde, handgemaakte en circulaire producten op het gebied van wonen, lifestyle en eten. Zoals bijvoorbeeld vintage & brocante, lokale lekkernijen  en creatieve producten gemaakt van hergebruikte, natuurlijke of duurzame materialen. Import en plastic passen bijvoorbeeld niet. Neem gerust contact met ons op als je twijfelt.