Warenhuis Strant Kerstmark Haren Oss

Kerstmarkt in Warenhuis Strant

zaterdag en zondag 26 – 27 november
zaterdag en zondag 10 – 11 december
10:00 – 17:00

Entree en parkeren: GRATIS
Lietingstraat 62, Haren bij Oss

Wat is er leuker dan de voorpret voor kerst? Op de Warenhuis Strant Kerstmarkt vind je alles om je huis in een heerlijke kerstsfeer te brengen, en om onder de boom te leggen. Handgemaakte cadeaus, kerstdecoratie, vintage&brocante en lekkernijen.

Warenhuis Strant is een fijne shop-in-shop van wel 500m2 aan de dijk in Haren (Noord-Brabant). Hier vind je het beste van onze regio: wonen, eten genieten.

Je koopt van ondernemers met hart voor lokaal en duurzaam. Tijdens de kerstmarkt hebben we nog meer kramen vol heerlijke kerstproducten, cadeautjes, streekproducten, interieurproducten en kunst. Kom lekker struinen in een heerlijke kerstsfeer.

Entree en parkeren zijn gratis. Er is lekkere lunch en koffie met gebak te koop.

Tafel huren?

We hebben nog een paar tafels vrij op zaterdag 10 december.

Prijs per tafel per dag: €10.
De tafels zijn 150 cm breed en 70 diep.
Elektriciteit, indien nodig, inbegrepen.
Stuur ons graag een mail om te boeken. Omschrijf daarbij graag wat je wilt verkopen.

Welke producten passen op de Warenhuis Strant Kerstmarkt?

Bij boeking van een tafel horen we graag wat je wilt verkopen. In Warenhuis Strant passen regionaal geproduceerde, handgemaakte en circulaire producten op het gebied van wonen en eten. Zoals bijvoorbeeld vintage & brocante, lokale lekkernijen  en creatieve producten gemaakt van hergebruikte, natuurlijke of duurzame materialen. Import en plastic passen bijvoorbeeld niet. Neem gerust contact met ons op als je twijfelt.

 

ecoprinten ecoprinting workshop jede viltwerk

Workshops op zondagmiddag

In oktober en november kun je je op zondagmiddagen creatief uitleven of geïnspireerd raken bij Warenhuis Strant. Onze verkopers geven demonstraties, lezingen en workshops. Van ‘handletteren’ tot kaarsen maken met kinderen. Hier vind je het volledige programma en hoe je je op kunt geven.

warenhuis strant hilde talstra artikel

Warenhuis Strant in de media

De afgelopen tijd waren we een aantal keer in de lokale en regionale media. Leuk om te zien hoe ons warenhuis zich in korte tijd ontwikkelt. Kijk in het laatste item maar eens hoe het er in maart nog uitzag. Ook sinds het laatste bezoek van Omroep Walraven is er alweer veel gebeurd. Ja, we worden langzaam volwassen. Tijd voor de landelijke media om af te reizen naar Haren, Noord-Brabant?

Op 7 mei gaan de deuren open

We weten zeker dat je het voelt op het moment dat je op 7 mei vanaf 10:00 een voet over de drempel zet bij Warenhuis Strant; de kracht van onze verkopers. Kleinschalig met oog voor kwaliteit en schoonheid. En voor duurzaamheid en circulariteit natuurlijk. Maar dat hoeven we niet steeds te zeggen, want dat spreekt bij Strant voor zich.

Warenhuis Strant: de make-over

“Jullie moeten nog wel veel doen!” Die zin hebben we de afgelopen maanden dikwijls gehoord uit de mond van bezoekers van onze winkel in wording. En inderdaad: het was een behoorlijke klus om de voormalige meubeltoonzaal Hanenberg om te toveren in Warenhuis Strant. Een paar vóór en na foto’s willen we jullie niet onthouden.

etuis-diana-van-dongens-koda

Diana van Dongen’s Koda

Als ik woonaccessoires, papier of prullen zie in een grote verscheidenheid aan kleuren, word ik blij. Niet één product met een veelkleurig motief, dat absoluut niet. Maar hetzelfde product in veel verschillende kleurschakeringen, daar maakt mijn hart een sprongetje van. Al zijn het doosjes met paperclips. Ik zou ze in alle kleuren van de regenboog willen hebben en er dan mee willen spelen door mooie combinaties te maken.

Foekje Fleur’s Bubble Buddy

Dat de Bubble Buddy in Warenhuis Strant te vinden is, is vanzelfsprekend. ”It ticks all the boxes”, zal ik maar zeggen. In de eerste plaats is het design van het zeepbakje simpelweg lief. Een zeepje op pootjes op je aanrecht, wie wil dat nou niet?